Home is in the Air™

Dit hjem er det, du gør det til. Hvert møbel, hvert familiebillede, selv det gamle nips, du ikke kan leve uden, har deres egen historie.

Der er tanker og følelser bag alle tingene i dit hjem. Bind det hele sammen med Air Wick® og fuldend den stemning, du gerne vil have i dit hjem. Duften i dit hjem fortæller din historie, og med dufte kan du skabe de perfekte omgivelser for familie og venner. Uanset hvor du er, og hvor du bor, så bliver dit hjem smukt med Home is in the Air™.

Dit hjem er din base, og det gælder også duftene. Ligesom du omhyggeligt vælger møbler og farver, kan du også vælge den rigtige kombination af dufte for at fortælle dit hjems historie. Det er en historie, der ikke kun passer til dig, og gør dig glad og, men som også skaber en varm, indbydende atmosfære for familie og venner. 

Årstiderne skifter, og det samme gør dit hjem. Air Wick® byder på en bred vifte af dufte, så du nemt kan skifte eller nuancere duftene til enhver lejlighed, årstid, vejrtype eller stemning.

Dit hjem er det, du kan se, mærke og føle ... men hjemmet findes også i luften. Udtryk dig gennem dufte. Hvordan bruger du dufte til at ændre rummene og fylde dem med energi og inspiration? Air Wick® er med til at gøre dit hus til et hjem.