Om os

Alle har en unik dufthistorie – også Air Wick®. Det startede i 1943, da vi begyndte at sælge vores duftprodukter til hjemmet i USA. De blev mere og mere kendte og efterspørgslen steg, og i 1953 udvidede vi, så vi kunne tilbyde vores produkter i Europa, Canada og Australien.

I dag kan Air Wick® produkter fås i mere end 60 lande. Vi tilbyder en lang række duftløsninger til hjemmet, herunder duftolier, Freshmatic® rumsprays, duftlys, rumsprays, Stick Ups® og andre flytbare luftfriskere, samt Aroma Sphere duftspredere. Vores dufte til hjemmet er lige så alsidige og spænder lige fra blomster-, frugt- og gourmetdufte til nyvasket linned, lavendel, citrus m.m.

Med Air Wick® duftprodukter til hjemmet kan du være sikker på, at dit hjem altid er frisk og indbydende og afspejler din personlighed. Uanset om du ønsker en duft, der tager dig med ud i verden eller en, der minder dig om dit hjem, kan du være sikker på at finde den hos Air Wick®. Gå på opdagelse blandt vores produkter og kollektioner, og find ud af, hvorfor det aldrig har været nemmere at opleve den velkendte duft af hjem med Air Wick®.

Hvis du vil vide mere om dufte, vand, energibesparelse etc., så besøg RB's Happier Homes.