Life Scents™

1. Hvad er Life Scents™?

Life Scents™ dufte indeholder en banebrydende teknologi, der giver en nuanceret, autentisk duftoplevelse. Hver duft indeholder tre skiftende duftnuancer, så det, du dufter til nu, kan være anderledes end det, du dufter til om lidt.  I en standardduft er bestanddelene afpasset til at frembringe en afrundet duft/virkning.  Sådan er virkeligheden ikke. Når vi bager, kan vi lugte de forskellige ingredienser på forskellige tidspunkter: Først tærtens sprøde skorpe, dernæst de friske frugter og endelig den kolde vaniljeis, når vi serverer tærten.

I løbet af en dag på stranden kan du lugte havet, dernæst solcremen, dernæst måske pinjetræer.  Pointen er, at det ikke er én duft, den skifter hele tiden. 

2. Hvordan fungerer Life Scents™ ?

Traditionelle dufte er lavet til at afgive en enkelt, vedvarende duft. Life Scents™ anvender ny teknologi, der helt fundamentalt ændrer måden, dufte udtænkes og udvikles på. Life Scents™ er en blanding af ingredienser, der hele tiden ændrer sig, så de afgiver en ægte flerdimensional oplevelse, hvor du hele tiden kan lugte noget forskelligt, f.eks. bagte pærer eller vanilje. Det er en imitation af, hvordan dufte fungerer i virkeligheden, og det giver en bedre og mere autentisk duftoplevelse.

3. Findes Life Scents™ dufte andre steder?

Nej. Air Wick® har eneret til teknologien, og den findes kun i Life Scents™ dufte.

4. Fungerer Life Scents™ refills i de Air Wick® apparater, jeg allerede har?

Ja. Life Scents™ Freshmatic® refills og duftolie-refills fungerer i alle Air Wick® Freshmatic® apparater og duftolievarmere.

5. Hvor kan jeg købe Life Scents™ produkter?

Life Scents™ produkter/dufte kan fås i forretninger over hele landet. Du kan også benytte knappen Køb nu på produktsiderne for at se, hvilke online-forretninger der sælger Life Scents™ produkter netop nu.